En sjov lille forret, der er rigtig fin til gæster.
Ærteshots
- 50 g friskbælgede ærter
- 1 dl afkølet bouillon
- 25 Philadelphia ost (max 45+)
- salt & peber
Kom ærter, bouillon og ost i en blender. Smag til med salt og peber. Hæld ærteshotsen i et glas.
Salte ærter
- 50 g sugarsnaps
- 3 tsk salt
Salt lidt vand rigeligt og kog ærterne i bælgen i et par minutter. Hæld vandet fra og kom ærterne i et lille glas.
Mynteærter
- 50 g friskbælgede ærter
- 25 g fetaost (max 75+)
- frisk mynte
- 1 tsk olie
- citronsaft
- kværnet peber
Hak ærterne lidt i en minihakker og bland dem med smuldret fetaost og hakket, frisk mynte. Tilsæt olie og smag til med citronsaft og kværnet peber. Kom mynteærterne i et lille glas.
Stil de tre glas på en aflang tallerken og server med brød.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund mere grønt
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]