Hjemmelavede kinaruller

Carina har flere gange lavet hjemmelavede kinaruller til familien. De er super gode – og her er opskriften:

4 Personer

 • 1 løg (75 g)
 • 1 fed hvidløg
 • 10 g frisk chili
 • 1/4 hvidkål (540 g)
 • 200 g gulerødder
 • 100 g bønnespirer
 • 1 spsk rapsolie
 • 300 g hakket oksekød
 • ½ dl soyasauce
 • ½ tsk sort peber
 • 550 g butterdej

Fremgangsmåde:

Pil løg og hvidløg og hak dem i fine stykker. Flæk chilien og fjern kernerne, hak det (mængde efter smag) fint. Snit hvidkål fint. Skræl gulerødder og riv dem groft. Skær bønnespirer i mindre stykker.

Svits løg, hvidløg og chili i en gryde med lidt olie. Kom kødet ved og svits til det har skiftet farve. Tilsæt sojasauce, peber, kinakål, gulerod og bønnespirer, og rør det godt sammen. Lad det simre 5 minutter.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ eller 200º C alm. ovn.

Rul butterdejen ud i firkanter af 20×20 cm., 2 stk. pr. person. Dejen skal rulles så tynd som muligt, uden at den går i stykker. Drys evt. lidt mel over, så den ikke klæber. Kom firkanterne over på en plade med bagepapir. Kom fyld på hver firkant, og rul dejen omkrig. Tryk evt. enderne flade med en gaffel. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne.

Server kinarullerne med sojasauce til.

Tip

Du kan evt. servere kinarullerne med en god salat til.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*