Wokgryde med skinketern i østerssauce

Wokgryde med skinketern i østerssauce

Wokmad er lynhurtigt at lave og kan varieres i det uendelige i valget af grønsager og andre typer af kød.

170 g fedtfri skinkekød
150 g grøn peberfrugt
75 g løg eller porrer
2 fed hvidløg
1 lille grøn chili
75 g sukkerærter
1 tsk olie til stegning
2 spsk østerssauce
saft fra 1 limefrugt
salt & peber
frisk thai basilikum

Tilbehør
eventuelt 75 g kogte ris

Skær kød, peberfrugt, løg, hvidløg og chili i fine tern. Lad sukkerærterne være hele.

Svits grønsagerne i olien i et par minutter i en wok eller stegegryde. Tilsæt kødet og steg yderligere i et par minutter. Kom østerssauce og limesaft i retten. Krydr med salt og peber og kom basilikum på den færdige ret. Det hele skal have kort tid ved høj varme.

Retten kan eventuelt serveres med 75 g kogte ris.

TIPS
Wokretten kan laves med andre typer kød, som for eksempel kyllingebryst eller oksekødsstrimler.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*