Sprødstegt laks med grønsager

Af: Vægtkonsulenterne

Find opskriften på sprødstegt laks med grønsager fra DDV her

(1 person)
Ingredienser:

120 g laksekotelet med skind
salt & citronpeber
100 g rødbede

50 g persillerod
100 g gulerod
lidt spidskommen, knust
lidt korianderfrø, knust
persille, hakket
Dressing:

75 g skyr
hvidløg, knust
salt
persille, hakket

Sådan gør du:
  1. Krydr laksen med salt og citronpeber, og steg den med skindsiden nedad. Steg ved god varme, til skindet er sprødt, og laksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
  2. Skær grønsagerne i 1 cm tykke stykker. Svits dem på en grillpande, til de er let møre og gyldne.
  3. Krydr med spidskommen og koriander.
  4. Tag grønsagerne af panden, og vend persille i.
  5. Rør skyren op med hvidløg, salt og hakket persille.
  6. Server laksen sammen med dressing og de sprøde grønsager, og pynt med klippet persille.

Tips!
Smager også skønt med andre krydderurter som dild eller koriander.

Kalorier 380 kcal
Protein 36 g 38 %
Kulhydrat 23 g 28 %
Fedt 14 g 34 %
Kostfibre 8 g

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*