Radise-fennikel salat

Radise-fennikel salat med kalkun og cashewnødder

Du kan bruge andet hakket kød, f.eks. kylling eller kalv.

170 g kalkunbryst

1 tsk olie til stegning
salt og peber

1 stor håndfuld grofthakkede krydderurter (f.eks. persille, mynte, løvstikke)
lidt reven, økologisk citronskal
75 g fennikel
75 g radiser
25 g salatløg

15 g cashewnødder (gerne saltede)
citronsaft
10 g citronolie

Hak kalkunbrystet i en minihakker.

Varm en pande op med fedtstoffet og steg kødet, til det er delt helt ud og er let gyldent. Krydr med salt og peber og lad kødet køle af.

Hak krydderurterne groft og kom dem i en skål lidt reven citronskal, fennikel, radiser og salatløg, der er skåret tyndt ud.

Vend kød og cashewnødder i salaten og kom citronsaft og olie på. Vend det hele godt rundt og server retten.

Opskriften er fra ‘Sund og slank året rundt – middage’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*