Lyserød prinsessekage

Lyserød prinsessekage
En fin og lækker kage til enhver festlig anledning.

1 æg
50 g Multisød
25 g mel
½ tsk bagepulver
25 g mandelmel eller mandler, der er finthakket i en minihakker

3 tsk jordbærmarmelade
100 g jordbær

50 g jordbær
1 spsk Multisød
75 g light friskost (max 20+)

Pisk æg og multisød sammen i en skål med en elpisker, til det er lyst og cremet (cirka 10 minutter). Sigt mel og bagepulver i og vend det forsigtigt rundt sammen med mandelmelet eller med finthakkede mandler.

Kom dejen i en lille springform og bag den ved 160° i cirka et kvarter, til kagen er gylden og føles fast. Tag kagen ud og afkøl den.

Flæk kagen, smør den ene del med jordbærmarmelade og læg skiveskårne jordbær på. Læg derefter den anden del af kagen ovenpå.

Mos jordbærrene med multisød og rør det godt sammen med friskost. Fordel det på toppen af lagkagen.

Pynt eventuelt kagen med et par jordbær.

Opskriften er fra bogen Sund & slank året rundt – desserter

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*