Kransekage & champagne

Kransekage med kakaoglasur

100 g kogte kartofler
ca 5-10 g kartoffelmel
flydende sødemiddel
mandelaroma

Mos kartoflerne med en gaffel og tilsæt kartoffelmel. Tilsæt efter smag flydende sødemiddel og mandelaroma.

Rul fine små stænger af massen. Læg dem på et stykke bagepapir ovenpå bagepladen.

Bag dem i en varm ovn ved 100 grader, til de er faste og lidt tørrede. Hold øje med dem og mærk på dem.

Kakaoglasur
1 tsk DDV kakao
1 tsk DDV skummetmælkspulver
ca 1 tsk vand
ca 1 dråbe flydende sødemiddel

Rør kakao og skummetmælkspulver op med vand og sødemiddel, så det ligner glasur. Dyp den bagte kransekage i kakaoglasuren og stil den koldt.

TIPS
Som natmad vil det være en god idé at servere en stor portion aspargessuppe. Se opskrift i Spis dig slank 3.
DDV hyldeblomst champagne

2 1/2 dl dansk vand
Hyldeblomstsaft
1 limeskive som pynt

Bland dansk vand og hyldeblomstsaft sammen. Hæld det op i et flot champagneglas og server det med en limeskive i.

Opskriften er fra opskriftsbogen “Spis dig slank 5”, hvor du også kan finde forslag til forret, hovedret og dessert.

Kilde: Blogget fra DDV’s opskriftside.

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*