Kold gazpachosuppe til 2 dage

  • 200 g rød peber
  • 200 g gul peber
  • 125 g løg
  • 1 agurk
  • 200 g tomater
  • 3 spsk græsk yoghurt (10%)(45 ml)
Dressing
  • 1/4 dl eddike
  • 3 tsk olivenolie
  • 1 dl vand
  • hvidløg, salt og peber
  • frisk basilikum

Fjern stilk og frø fra peberfrugterne. Pil løget. Blend alle grøntsagerne med dressingen. Stil suppen koldt og server den med klippet basilikum og pynt med yoghurt i midten.

Del portionen over 2 dage.

Opskriften er fra Spis dig slank 2 (side 47)

Kostdagbog pr portion:
  • 75 g begrænset grøntsag (løg)
  • 1/2 dagsration fedtstof
  • 22½/250 ml mælkegruppe 3

 

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*