Kirsebær clafoutis

kirsebær clafoutis

Dejlig fransk dessert, der er utrolig nem at lave.

1 æg
100 g drænet yoghurt, 7 %
15 g mel
reven, økologisk citronskal
vanillekorn
et nip salt
flydende sødemiddel
100 g udstenede, mørke kirsebær
drænet yoghurt 7 %

Pisk æg, yoghurt og mel sammen til en tynd dej. Smag til med reven citronskal, vanillekorn, salt og flydende sødemiddel.

Pil stenene ud af kirsebærrene med enden af en teske og læg bærrene i et lille ovnfast fad. Hæld dejen over bærrene og bag clafoutisen i en 180° varm ovn i ca. 45 minutter, til massen har sat sig, og overfladen er gylden.

Server clafoutisen lun med kold yoghurt.

Opskriften er fra bogen “Spis dig sund med frugt”

Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*