Hamborgryg med tilbehør

Hamborgryg med selleri- kartoffelmos stegte æbler og løg

100 g knoldselleri
100 g kartofler
15 g minarine
Salt og peber

1 madæble
125 g rødløg
2 spsk. æbleeddike
Lidt knust enebær
Salt og peber

120 g hamburgerryg

1 tsk. DDV plante 70 til stegning
Persille

Skræl og skær selleri og kartoffel i tern og kog dem helt møre. Mos selleri og kartoffel med minarine og lidt af kogevandet til en mos, smag til med salt og peber.

Skær æble og løg i tynde både. Steg dem i æbleeddike til det er blødt og let brunet. Krydr med knust enebær, salt og peber.

Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke skiver. Steg kødskiverne på en anden pande i fedtstoffet til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Server mosen med æble-løg blandingen og den stegte hamburgerryg. Pynt med hakket persille.

TIP

Server med en klat sennep til.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*