Grønsager med hokkaido-tahindip

Grønsager med hokkaido-tahindip

100 g grønsagsstave (f.eks. gulerod, agurk, bladselleri)

Hokkaido-tahindip
100 g tilberedt hokkaido (kogt el. bagt)
15 g tahin (knuste sesamfrø i glas, med olieagtig konsistens)
Lidt reven økologisk citronskal
1 fed hvidløg
Lidt sambal olek (kan udelades)
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt spidskommen
Citronsaft
Salt og peber

30 g ristet brød

TIP

• Dippen kan laves af tilberedt gulerod i stedet for hokkaido.
• Dippen kan også bruges som tilbehør til middagsmad.

Skær grønsager i stave. Kom tilberedt hokkaido og alle de øvrige ingredienser til dippen i en minihakker og kør det godt igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber til sidst. Spis dippen med grønsagsstavene og ristet brød.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*