Forbrændingssuppe

  • 1/2 liter vand
  • 25 g løg
  • 100 g hvidkål
  • 1 ds flåede hakkede tomater
  • 50 g grønne bønner
  • 100 g gulerødder
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 50 g selleri
  • finthakket chili
  • 1-2 tsk. revet ingefær
  • salt og peber
  • karry
  • persille
  • evt. en smule hot sauce eller tabasco

Rens, skræl og skær grøntsager i tern. Med masser af chili og ingefær bliver suppen ekstra god til at øge forbrændingen. Dæk grøntsagerne med vand og kog i 10 minutters tid. Herefter skal det simre i ca. tyve minutter til grøntsagerne er møre, men gerne lidt sprøde. Kan varmes op igen eller spises kold. Suppen kan spises som mellemmåltid, den kan serveres til aften med kød, fisk eller fjerkræ til, eller den kan udgøre et frokostmåltid med 60 g brød.

Mine kommentarer:

Denne suppe siges at mætte godt, sætte gang i forbrændingen og øge vægttabet. Mange laver en større portion og spiser den f.eks en hel uge til frokost og middagsmad eller et af måltiderne. Dog er det vigtigt, at man også spiser kød, fisk og fjerkræ og får mælk, fedstoffer, frugt osv. som anbefalet. (Se menuplanen). Husk at persille ikke må genopvarmes – drysses på ved hvert måltid. Jeg tilsætter hvidløg, da det giver en (i min mund) særdeles god smag. Jeg laver altid en dobbelt eller 4-dobbelt potion, da familien også elsker den suppe. Opbevar suppen i køleskabet i en spand eller lignende med låg. Vær omhyggelig med hygiejnen. Det bedste er kun at opvarme det du skal bruge – f.eks. i microovn.

print
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*