Berberiand med appelsinsalat og bagte rødder

Berberiand med appelsinsalat og bagte rødder

140 g berberiandebryst (uden skind)
30 g parmaskinke (uden fedtkant)
Frisk timian

150 g små pastinakker
150 g små gulerødder
1 tsk. olie til stegning
Salt

Appelsinsalat
1 appelsin
1 håndfuld ruccolasalat
25 g salatløg
15 g stenfrie oliven
15 g pinjekerner
10 g olie
Mørk balsamicoeddike

Skrub pastinakker og gulerødder og vend dem rundt med olie. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt. Bag rødderne i en 200° varm ovn i ca. 45 min. Stik i dem og mærk om de er helt møre. Pak andekødet ind i parmaskinke. Læg lidt timian mellem andekødet og skinken. Læg kødet i et lille ovnfast fad og sæt det i en 200° varm ovn i et kvarter, til kødet er tilpas gennemstegt.
Skræl appelsinen med en kniv, skær appelsinkødet i skiver og bland dem med rucolasalat og tyndt skivede salatløg.
Drys oliven og pinjekerner over salaten og fordel olie og balsamicoeddike over. Skær kødet i skiver og server med salaten og de bagte rødder.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*