Appelsin med chokoladeovertræk

 Appelsin med chokoladeovertræk

1 appelsin eller 2 mandariner

10 g kakao
10 g DDV skummetmælkspulver
lidt kogende vand
20 g minarine
lidt Multisød

reven appelsinskal (øko)

Bland kakao og skummetmælkspulver sammen og kom lidt kogende vand i til en tyk konsistens. Rør minarinen i og smag til med Multisød.

Skræl og del appelsinen eller mandarinerne i både og vend dem rundt i chokoladeblandingen. Læg dem herefter på et stykke bagepapir og kom dem i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet.

Pynt med reven, økologisk appelsinskal.

TIPS
Chokoladeovertrækket kan også bruges til andre frugter, f.eks. ananasstykker fra dåse.

Opskriften er fra Spis dig sund i julen

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*