Sellerisalat med røget laks og lakserogn

Nem, kold frokostanretning. Salaten kan laves i god tid i forvejen og bruges i andre sammenhænge, for eksempel til stegt fisk.

  • 40 g røget laks
  • 40 g lakserogn
Sellerisalat
  • 200 g knoldsellere
  • 63 g DDV yoghurt
  • 30 g let mayonnaise
  • 1 tsk sennep
  • salt & peber
Tilbehør
  • salatblade
  • 30 g brød

Skræl sellerien og skær den i meget tynde stave og kom dem kort i kogende vand. Lad sellerien afkøle.

Rør yoghurt med mayonnaise og sennep og smag til med salt og peber.

Vend sellerien i dressingen og anret sellerisalaten på salatblade med røget laks og lakserogn.

Server brødet til.

TIPS

Salaten kan laves med jordskokker i stedet for selleri.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*