Æbler med nøddedip

Æbler med nøddedip

1 godt spiseæble
Lidt citronsaft

45 g hasselnødder
10 g olie (smagsneutral)
Revet økologisk citronskal
Citronsaft
Et lille nip salt
Et par dråber flydende sødemiddel

Rist nødderne på en tør pande eller i ovnen, til de er gyldne og dufter.
Kom dem i en minihakker, mens de stadig er varme, sammen med olie, lidt revet citronskal og ca. 1 spsk. citronsaft.
Kør til en grov, men ensartet pesto. Smag til med et nip salt og sødemiddel.
Skær æblet i både og dryp med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Server dippen til æblerne.

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

Beregninger til kostdagbog:

1 frugt
2 fedtstof
9 ekstra (nødder)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*