Nogle af disse opskrifter er blevet brugt gennem flere generationer. Der er lidt mormor og hygge over mange af dem. Når man ser billederne nu, er de faktisk jævnt kedelige at se på. Man gjorde ikke så meget ud af præsentationen – men smagen fejler bestemt ikke noget! 🙂
Løsblads opskrifter som man kunne samle i en mappe:
- Bacongryde
- Bacon med porrer
- Bayonne-skinke
- Bov-steaks
- Bovsteaks i karrykål
- Bov-steaks i rødvinssovs
- Bov-steaks med champignon-sauce
- Braiseret nakkekam med peberrod
- Brændende kærlighed
- Champignon-schnitzel
- Charlottes leverfad
- Chow-chow
- Citronruller fra Vitskøl
- Finsk ovnret
- Fanøkål
- Farmors hvidkålsgryde
- Fars i fad
- Farsruller med tomatsalat
- Flamsk ragout
- Flæske-frikassé
- Flæskeragout
- Flæskeragout i peberrod
- Flæskeruller
- Flæskesteg med smørsauterede grønsager
- Flødegullash
- Foliestegt hamburgerryg med majssalat
- Forloren hare med bacon
- Fransk nakkefilet
- Frikadeller med krydderurter
- Grydesteg med grønsager
- Indbagt mørbrad med champignonsalat
- Gule ærter
- Irsk stuvning
- Kinesisk risret
- Luksusgryde
- Ovnstegte kamben med løg og æbler
- Skovhuggerens livret
- Sommergryde
- Svensk juleskinke
- Sønderjysk surrib
- Æbleflæsk
- Æggekage