Ananasfromage

  • 4 æg
  • 50 g sukker
  • 1 dåse ananas i stykker
  • 1 dl ananassaft
  • 4 spsk sherry
  • 8 blade husblas
  • 1/4 l piskefløde

Pynt: Blå druer, kransekagekonfekt, evt. lidt nødder.

Æggeblommen røres godt med sukker. Tilsæt saft og sherry. Smelt husblas og kom den i under kraftig piskning. Pisk æggehvider og fløde stiv – hver for sig. Vend begge dele i æggemassen, der er begyndt at stivne, sammen med ananasstykkerne.

Pyntes med Ananasstykker, druer og konfekt eller nødder.

Opskriften er fra mormors opskriftbog. En opskrift hun har fået af min søster Brita (efter Britas kort).

print
Dette indlæg blev udgivet i Dessert. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *