Vintersalat (julen 2018)

Denne salat lavede Carina til os juleaften 2018. Salaten er perfekt i vinterhalvåret, hvor ingredienserne er friskest. Salaten blev revet væk og alle elskede den! 🙂

Ca. 4 pers.

Ingredienser

  • 2 stk udkernede, fintsnittede æbler, f.eks Cox Orange eller Ingrid Marie
  • 3 dl frisk, hakket grønkål
  • 1 lille fintsnittet rødløg
  • Kerner af 1 granatæble
  • Cremet salatost skåret i tern. (F.eks. Puck fra Arla)

Dressing

  • 1 spsk. grov dijonsennep (Eller stærk bornholmsk sennep)
  • 2 spsk. jomfru olivenolie
  • 1 spsk. lys balsamicoeddike
  • 35 g grofthakkede valnøddekerner
  • Salt

Bland alle ingredienser til salaten.
Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres.

Tips

Vi brugte kun et granatæble til en dobbelt portion. Et helt granatæble til en enkelt portion kan godt blive lidt rigeligt – pga. syren – men det er smag og behag.

Ost tilsættes efter behag.

print

Dette indlæg blev udgivet i Tilbehør og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *