Tarteletter med høns i aparges

  • 2 x kogt hønsebryst eller kyllingebryst
  • 40 g smør
  • 4 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk
  • salt og peber
  • 200 g hvide asparges

Derudover

  • 12 tarteletter
  • finthakket persille eller brøndkarse
  • friskkværnet peber og flagesalt

Kogt hønsebryst eller kyllingebryst

Man kan lave tarteletter med høns i asparges, når man har kød fra hjemmelavet hønsekødssuppe – alternativt kan man købe kyllingebryst eller hønsebryst og koge det i en gryde i 20 minutter med lidt grøntsagsboullion, en gulerod i grove tern, 1 løg i tern, peberkorn, salt og laurbærblade.
Gem 3 dl kogevand.

Tarteletter
Smelt smør i en gryde og pisk mel i til en melbolle. Pisk derefter mælk i, lidt efter lidt til saucen er helt jævn. Kog op og lad saucen koge igennem 1-2 minutter under omrøring og smag til med salt, peber og juster konsistensen med kogevand fra kyllingen/hønen.

Skær hønsekødet i tern, dræn asparges og kom det i saucen.

Lun tarteletterne i ovnen.

Fyld de lune tarteletter med sauce og pynt med persille eller brøndkarse og kværn sort peber over, samt et lille drys flagesalt.

print

Hvad synes du om opskriften?

Dette indlæg blev udgivet i Forret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *