Kinesisk risret

middagside fra Gris på gaflen. Opskriften findes på billedet.

Se flere gamle månedens middags-idéer fra Gris på gaflen under Gris på gaflen

Denne ret har fulgt os siden vi var unge. En dejlig sammenkogt ret, der smager godt og er let og hurtig at lave.

print
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.2]

3 Replies to “Kinesisk risret”

  1. Jeg elsker også retten. Min mor lavede den – jeg selv er nu 71 år. Men min kone og børn hader retten. Så jeg får den sjældent, og kun når min kone ikke er hjemme eller selv laver en hendes livretter. Men idag er dagen – og jeg glæder mig til at lave den – kan næsten ikke vente med at få købt ind. Måske kommer vi til at spise aftensmad allerede ved 16-tiden idag.

    • Velbekomme Jørn 🙂 Vi bruger de gode, ferske cocktailpølser og halverer dem, men i vores ungdom brugte vi cocktailpølser fra dåse. Det gik også (vandet fra dåsen var med til at give smag til sovsen).
      Godt nytår til dig og din familie. I morgen laver vi Kong Fiddes livret her i familien – vi skal jo fejre at vi får en Kong Fidde d.10. 🙂

  2. Denne sammenkogte ret er den bedste, der findes. Min mor lavede den i min barndom i 1000-vis af gange, og det samme har jeg gjort. Mine (nu voksne) børn synes også, den er god. Det var derfor et dejligt gensyn, da jeg har mistet selve opskriften, men heldigvis havde en håndskreven udgave :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*