Italiensk farsrulle

Opskriften stammer fra Karolines Køkken 2

4 pers

Fars:
  • 3 skiver afskorpet franskbrød
  • 2 dl mælk
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk tørret oregano
Fyld:
  • 1 mellemstort finthakket zittauerløg
  • 3 spsk friskhakket persille
  • 100 g mild Danbo

Bagetid ca. 60 min. ved 200 grader

Udblød franskbrødsskiverne i mælk.Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred kødet ud på et stykke bagepapir i en firkant (20×30 cm). Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen.. Rul den som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad og bag den i ovnen.

Tips: Kan serveres sammen med kartoffelgratin, der skal have samme tid i ovnen, og dertil tomatsalat.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*