Sorte gryde

Sorte gryde
Opskriften er sakset fra Karolines Køkken

(6 pers)

  • 1 kg skært oksekød
  • 50 g smør
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl stærk kaffe (2 tsk pulverkaffe til 2 dl vand)
  • 4 dl piskefløde
  • 2 dl tomatpure
  • 2 glas snaps, (ca. ½ dl)

Tilbehør: Kartoffelmos.

Skær kødet i tændstiklange strimler, ca. 1 cm tykke. Lad smørret gyldne i stegegryden. Del kødet i to portioner og svits hver portion for sig i smørret. Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad retten småsimre under låg ved svag varme i 1 time. Smag til med salt og peber.

print
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*