Urteomelet med salat » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Urteomelet med salat

urteomelet med salat

Ingredienser

2 æg (delte)

en håndfuld hakkede krydderurter (persille, purløg, basilikum)

salt & peber

1 tsk DDV plante 70 til stegning

blandet, grøn salat

tomater

brød

En omelet er nem at lave til en god weekendfrokost. Den skal ikke vendes, da den bliver for flad – den skal være luftig!

Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med masser af hakkede krydderurter. Pisk hviderne stive og bland dem sammen med blommerne. Krydr med salt og peber.

Varm en pande op med fedtstoffet og hæld massen på. Steg ved svag varme, til den har sat sig. Omeletten skal ikke vendes.

Læg salat på halvdelen af omeletten, glid den over på en tallerken og fold den sammen.

Server omeletten med tomater og godt brød til.

Opskriften er fra kogebogen ‘Spis dig sund: Æg, mælk, ost.

print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply