Torskerognsdeller

Torskerognsdeller

Kan også laves af torskerogn på dåse. Lav flere, så der er til madpakken. De er også ret populære hos børn.

  • 60 g kogt torskerogn
  • 3 tsk mel eller rasp
  • 1 æg
  • 1 spsk revet løg
  • kværnet peber, salt
  • 1 tsk plantemargarine til stegning

Tilbehør 30 g brød, grønsager

Hinderne fjernes fra torskerognen. Rognen moses let og blandes med mel, æg, revet løg og peber fra kværnen. Smag til med salt. Lad gerne farsen hvile en halv time.

Smelt fedtstoffet på en pande. Form små frikadeller med en ske og steg dem gyldne på begge sider ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Server dellerne med brød og grønsager, for eksempel en råkost.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*