Tomat-pandepizza

Tomat pandepizza

En nem genvej til pizza, hvor der ikke skal æltes dej. Det forudsætter, at du bruger en pande, hvor skaftet kan tåle at gå i ovnen. Håndtaget kan pakkes ind i sølvpapir.

  • 1 æg
  • 63 g DDV yoghurt 7%
  • 30 g lyst brød
  • salt & peber
  • 1 tsk plantemargarine til stegning
  • 150 g tomater
  • 75 g mager, reven ost (max 20+)
  • frisk timian

Tilbehør: Grøn salat

Kom æg, yoghurt og brød i en minihakker og kør det sammen til en slags dej. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med plantemargarine, hæld dejen på og steg den gylden på begge sider.

Når den er stegt gylden, lægges skiveskårne tomater ovenpå, og der drysses til sidst med reven ost og timianblade. Sæt panden i en varm ovn ved 200° og bag pizzaen, til osten er smeltet og gylden.

Serveres med grøn salat til.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund mere grønt

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*