Squashfrikadeller » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Squashfrikadeller

Squashfrikadeller

Grønsagsfrikadellerne kan også laves med græskar, gulerod eller anden grønsag, der kan rives.

225 g revet squash (knuget fri for væde)
75 g revet løg
2 æg
6 tsk rasp
salt & peber
eventuelt persille, basilikum eller andre krydderurter

Bland de revne squash med revet løg, æg og rasp. Krydr med salt, peber og krydder-urter. Steges ved middelvarme på en non-stick pande, til de er gyldne og gennemstegte. Frikadellerne kan også bages i ovnen i ca 40-45 minutter ved 200°.

Kom eventuelt lidt mel i, hvis farsen er for tynd.

Kan serveres med ekstra grønsager eller grøn salat til.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply