Sprøde jødekager

Sprøde jødekager
Basisdejen kan bruges til andre typer småkager med andre krydderier efter smag og behag.

Nyd de lækre jødekager på en kold decemberdag.

30 g let mayonnaise
30 g mel
et nip bagepulver
2 spsk multisød
lidt sammenpisket æg til pensling
1 tsk Multisød
5 g mandelsplinter
½ tsk stødt kanel

Lav en dej af let mayonnaise, mel, bagepulver og Multisød. Ælt den godt sammen og rul den fladt ud. Udstik runde kager, der lægges på bagepapir oven på en bageplade.

Slå et æg ud i en skål og pisk det sammen. Brug lidt til at pensle kagerne med. Lav en blanding af Multisød, mandler og kanel og drys det på kagerne.

Bag dem i en 200° varm ovn i cirka 8 minutter, til småkagerne er gyldne. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver for mørke.

Tip:
Desværre egner småkager bagt med let mayonnaise sig ikke så godt til at gemme, så de skal helst nydes den samme dag, de er bagt.

Opskriften stammer fra ‘Sund & slank året rundt – desserter’

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*