Små kødpier – Familie Journal

 

  • 30 g let mayonnaise
  • 30 g mel
  • Et nip salt
  • 1 tsk. olie til stegning
  • 25 g finthakket løg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 60 g hakket oksekød (tatar)
  • 100 g frisk babyspinat
  • Salt og peber
  • 25 g revet ost (max 45 +)

Blandet salat

Lav en dej af mayonnaise og mel med lidt salt. Pres dejen ud i to små muffinsforme. Forbag dem ved 200° i ca. 10 min., til dejen er let gylden. Varm en pande op med olie og start med at stege løg og hvidløg et par min., til det har taget farve. Kom kødet ved og steg til det er delt helt ud. Kom spinatbladene ved og steg til de lige er faldet sammen. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i de to forbagte bunde. Drys med revet ost og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere et lille kvarter, til osten er smeltet og gylden. Server med en salat til.

Kilde: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*