Rejecocktail

Rejecocktail

Ingredienser:
50 g icebergsalat
100 g aspargessnitter på glas
120 g rejer

Dressing:
5 g mayonnaise
25 g DDV-yoghurt 7 %
10 g tomatpuré
½ tsk stødt paprika
en anelse tabasco
salt og peber
citron
dild

Snit icebergsalaten fint.

Bland salaten med aspargessnitterne og kom det herefter i et passende portionsglas.
Fordél rejerne oven på salaten.

Dressing: Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt og tomatpuré. Smag til med paprika, tabasco, salt og peber.
Hæld dressingen oven på rejerne og pynt med citronbåde og dild.

 

Opskrift: Vægtkonsulenterne (Hjemmet)
Foto: Vægtkonsulenterne

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*