Peberbøf med svampesauce

Peberbøf med svampesauce

170 g bøf uden fedtkant
Ca. 1 spsk. groftkværnet peber
1 tsk. plantemargarine til stegning

150 g blandede svampe
50 g løg
1 tsk. majsstivelse
1¼ dl minimælk
Salt og peber

Evt. 100 g kartofler (kogte el. bagte)

Hæld peber på en tallerken og vend bøffen i det. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg bøffen, til den er tilpas mør. Tag bøffen af panden, krydr med salt og hold den varm. Steg udskårne svampe og hakkede løg i det fedtstof, der er tilbage på panden. Steg i ca. 5 min. Ryst mel og mælk sammen og jævn svampene med blandingen.
Varm kort op og krydr med salt og peber. Server bøffen med svampesaucen og kartofler tilberedt efter ønske.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*