Marineret kotelet med kålsalat

Marineret kotelet med kålsalat

170 g svinekotelet uden fedtkant

Marinade
30 g tomatpuré
1 tsk. engelsk sauce
2 tsk. sojasauce
2 spsk. eddike
1 knsp. cayennepeber
Lidt citronsaft
Evt. lidt flydende sødemiddel

100 g spidskål
100 g peberfrugter
30 g cashewnødder
1 bdt. koriander (el. persille)
10 g olie
Salt
Peber
Citronsaft

Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom koteletten i en plasticpose med marinaden og vend godt rundt. Lad den marinere i køleskab i et par timer, inden den steges på en grillpande.

Snit kålen meget fint og striml peberfrugterne så fint som muligt.
Bland salaten sammen med nødderne, hakket koriander, olie og lidt citronsaft.
Krydr med salt og peber, og server koteletten sammen med salaten.

Opskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*