Lever med løg og æble » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Lever med løg og æble

Lever med løg og æble

Et rigtig godt stykke kalvelever er mørt og lækkert. Løg og æble er en klassisk, god kombination til lever.

120 g kalvelever
2 tsk mel
1⁄2 tsk tørret timian
salt & peber

1 tsk DDV plante 70 til stegning

100 g løg
1 syrligt æble
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
salt & peber
eventuelt et par kviste timian

Pil løget og skær det i skiver. Skær æblet i
tynde både. Svits løgene nogle minutter i lidt
af bouillonen. Tilsæt æblebådene og steg dem
med, til de er møre. Hæld det sidste bouillon ved. Krydr med salt og peber og eventuelt timian.

Vend leverskiverne i mel og krydr med timian, salt og peber. Steg leveren i fedtstoffet, til den er gylden og gennemstegt.

Server den stegte lever med løg-æbleblandingen på og for eksempel en grøn salat til. Eller server den som en frokostret med godt rugbrød og surt.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
[Total: 2    Average: 4.5/5]

Leave a Reply