Lakseruller med hjemmelavet tyndbrød

lakseruller med hjemmelavet tyndbrød
Tyndbrødet smager rigtig godt og kan sagtens gemmes i en dåse nogle dage.

 

80 g røget, norsk laks i skiver

Dressing:
50 g DDV yoghurt
4 spsk blandede krydderurter, f.eks. dild, purløg og estragon
salt & peber

Tyndbrød:

1 dl lunkent vand
1/2 pakke gær
1 tsk salt
15 g olie
100 g grahamsmel

1 tsk olie til pensling

salat til råkost

  • Bland youghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
  • Fordel dressingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
  • Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie. Rør melet til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1 tsk olie og rul dejen ud herimellem.
  • Fjern det øverste stykke papir og bag brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
  • Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.
Tip:
Brug 30 g brød ad gangen, som brød til morgenmad eller frokost.

 

Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank naturligvis’

Beregninger til kostdagbog:
1 fisk
1 mælkegruppe 3
1-2 brød (kan gemmes fra morgenmad til frokost)

Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk – 2011

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*