Lakseruller med hjemmelavet tyndbrød » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Lakseruller med hjemmelavet tyndbrød

Lakseruller med hjemmelavet tyndbrød
Tyndbrødet smager rigtig godt og kan sagtens gemmes i en dåse nogle dage.

80 g røget, norsk laks i skiver

Dressing:
50 g DDV yoghurt
4 spsk blandede krydderurter, f.eks. dild, purløg og estragon
salt & peber

Tyndbrød:
1 dl lunkent vand
1/2 pakke gær
1 tsk salt
15 g olie
100 g grahamsmel

1 tsk olie til pensling

salat til råkost

Bland youghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.

Fordel dressingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.

Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie. Rør melet til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1 tsk olie og rul dejen ud herimellem.

Fjern det øverste stykke papir og bag brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.

Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.

Tip:
Brug 30 g brød ad gangen, som brød til morgenmad eller frokost.

Opskriften stammer fra ‘Spis dig slank naturligvis’

Beregninger til kostdagbog:

1 fisk
1 mælkegruppe 3
1-2 brød (kan gemmes fra morgenmad til frokost)

print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply