Karrysild

 

 Karrysalat med asier

Hjemmelavede karrysild smager skønt til frokost – jul, påske, pinse eller ej.

120 g marinerede sild

Dressing

  • 30 g let mayonnaise
  • 63 g DDV yoghurt
  • 1 spsk karry
  • salt & peber
  • 1 syrligt æble i små tern
  • 50 g sukkerfri asier i små tern
  • 1 lille hakket løg

Tilbehør

  • 30 g rugbrød
  • salatblade
  • lidt løgringe
  • klippet purløg

Rør mayonnaise og yoghurt sammen med karry og smag til med salt og peber. Dressingen kan eventuelt fortyndes lidt med lagen fra asierne. Vend sild (i mundrette bidder), æble, asier og hakket løg i dressingen.

Anret karrysildene på groft rugbrød med salatblade og pynt med løgringe og klippet purløg.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*