Kanelsnegle

  • 5 g gær
  • 15 g vand
  • 15 g let mayonnaise
  • 35 g mel
  • 20 g DDV skummetmælkspulver
  • flydende sødemiddel

Fyld

  • 1 revet æble
  • 40 g hakkede svesker
  • lidt kanel
  • lidt vanillekorn

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mayonnaise, mel, skummetmælkspulver og lidt sødemiddel.
Ælt dejen sammen og rul den ud på et stykke bagepapir til en firkant.

Riv æblet og bland det sammen med hakkede svesker, lidt kanel og vanillekorn. Læg det ovenpå dejen, der rulles ud.

Rul herefter dejen sammen til en pølse med fyldet i. Skær den ud i ca. 5 stykker og tryk dem flade, så de ligner snegle. Læg dem på et stykke bagepapir på bagepladen og lad dem hæve i ca. 15 minutter. Sæt pladen i en varm ovn og bag sneglene ved 200 grader i ca. 10 minutter.

NB
Drys lidt kanel på sneglene, inden de skal bages i ovnen.

TIPS
Inden fyldet lægges på, kan der eventuelt smøres 15 g sukkerfri blommemarmelade på dejen, der er rullet ud.

Opskriften er fra bogen Spis dig slank 6 (side 141)

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*