Kalvehakkebøf med tomatsauce

Kalvehakkebøf med tomatsauce

Hakket kalvekød fungerer ligeså godt som hakket oksekød til hakkebøffer og kødboller.

170 g kalvekød
salt & peber
1 tsk Herbes de Provence krydderi

1 tsk DDV plante 70 til stegning

100 g porre
100 g rød peberfrugt
1 dåse cherrytomater
salt & peber

eventuelt 100 g små, nye kartofler

Kom kødet i en minihakker.

Form det hakkede kød til to hakkebøffer og krydr dem med salt, peber og Herbes de Provence. Steg bøfferne på en pande i fedtstoffet.

Snit porren og skær peberfrugten i strimler. Kom grønsagerne i en gryde med dåsetomaterne og kog det i ca 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Server hakkebøfferne med tomatsaucen og eventuelt små, nye kogte kartofler til.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*