Kålpølser med grønsagsmos

Kålpølser med grønsagsmos

Der findes mange forskellige slags delikatessepølser. Gå efter dem med højt kødindhold og lavt fedtindhold. Under 10% fedt er lavt for en pølse.

120 g DDV wienerølser eller anden god pølse

150 g hokaido
100 g knoldselleri
15 g DDV plante 70
salt & peber

100 g rødløg
1 tsk olie til stegning
lidt salt

hakket persille

Skræl grønsagerne, skær dem i tern og kog dem møre i ca 15 minutter. Mos grønsagerne med fedtstoffet og smag mosen til med salt og peber.

Skær rødløget i skiver og steg dem i olien. Drys lidt salt på, mens de steger. Steg løgene bløde og let brunede. Steg pølserne på en grillpande eller i ovnen.

Server pølserne med mosen, de brunede løg og hakket persille.

TIPS
Bland hakket persille i mosen.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*