Kalkun med svampe og æble i sennep

Kalkun med svampe og æble i sennep

Middagsret, hvor du selv bestemmer, hvilke svampe, der skal bruges. Kan du få Karl Johan svampe, eller er du heldig at finde dem i skoven, så er de rigtig lækre i denne ret.

250 g svampe
170 g kalkunbryst i strimler
1 tsk olivenolie
100 g finthakket løg
1 æble, skåret i tern
1 spsk lys balsamicoeddike
ca 1⁄2 dl vand
1 tsk dijonsennep
salt & peber

persille

Skær svampene i halve eller kvarte. De små svampe kan bruges hele.

Svits kalkunkødet i olien i en sauterpande eller i en tykbundet gryde i 2-3 minutter. Tilsæt løg, æbletern og svampe og svits det med i et par minutter. Hæld balsamico-eddike og vand ved og rør sennep i. Lad retten simre i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.

Drys retten med lidt hakket persille.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*