Kængurubøf med Waldorfsalat

Kængurubøf med waldorfsalat

Er du ikke lige til kængurukød, kan retten laves med en hvilken som helst anden type kød.

170 g kængurubøf
salt & peber
1 tsk DDV plante 70 til stegning

150 g savojkål

Waldorfsalat
60 g stenfrie vindruer
100 g bladselleri
1⁄2 æble
63 g DDV yoghurt
2 tsk nøddeolie
salt

Krydr kødet med salt og peber og steg det
mørt i fedtstoffet. Tag det af panden og hold
det varmt.

Striml savojkålen og steg den i det fedtstof, der er tilbage på panden.

Del druerne og skær bladselleri og æblet i tynde strimler. Rør yoghurten blød med olien, vend frugt og grønt i dressingen og smag til med lidt salt.

Server det stegte kød på en bund af kålen med Waldorfsalaten til.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*