Jubilæumskage

Jubilæumskage

Mandelbund
2 æg
1/2 banan
30 g let mayonnaise
multisød
ca 1 tsk vanillekorn
et par dråber mandelaroma
50 g DDV Skummetmælkspulver
10 g bagepulver
15 g mel

1 tsk fedtstof til stegning

Pisk æggeblommerne sammen med banan og mayonnaise. Tilsæt multisød, vanillekorn, mandelaroma, skummetmælkspulver, bagepulver og mel.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Fordel fedtstoffet i en lille rund springform eller i et lille ovnfast tærtefad på ca 14 cm i diameter og hæld dejen i.

Sæt formen i en varm ovn ved 180º og bag bunden i ca 45 minutter. Stil den herefter til afkøling.

Creme
1 dl minimælk
3 tsk buddingpulver uden sukker med mandelsmag
vanillekorn
multisød

125 g DDV Yoghurt

Pisk minimælk og buddingpulver sammen i en skål. Kom det i en gryde og pisk i det, indtil det er kogt op og har en tyk konsistens. Smag herefter til med vanillekorn og multisød. Afkøl cremen lidt og rør yoghurten i.

Pynt
50 g friske hindbær
50 g friske blåbær og ribs
75 g friske jordbær
65 g friske kirsebær

Del den bagte lagkagebund på langs i to dele og læg den ene bund på et lagkagefad. Fordel halvdelen af cremen på bunden. Læg den anden bund ovenpå og fordel resten af cremen på toppen. Pynt med de friske bær på kagen.

TIPS
Byt frugterne ud med ananas, appelsin, kiwi og mangofrugt.

Opskriften er fra jubilæumsbogen Spis dig slank 6

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*