Hjemmelavet remoulade

Æble-løg remoulade
  • 15 g mayonnaise
  • 25 g DDV yoghurt
  • 1 spsk vineddike
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk sennepspulver
  • salt & peber
  • 1 æble
  • 25 g skalotteløg
  • 2 syltede agurker
Klassisk remoulade
  • 15 g mayonnaise
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk karry
  • salt & peber
  • 1 spsk kapers
  • 1 spsk hakkede cornichoner

Start med at røre de våde ting sammen til en dressing. Smag derefter dressingen til med de tørrede krydderier.

Hak de øvrige ingredienser helt fint og vend dem i dressingen.

Så er der en lækker remoulade til pålæg og sandwich.

TIP:

Prøv at lave flere variationer med anden frugt, peberrod og krydderurter.
Opskriften er fra kogebogen ‘Supersund Fastfood’.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*