Hindbær-muffins

Hindbær muffins

  •  1 æg
  • 30 g let mayonnaise
  • Ca. 40 g mel
  • 30 g DDV skummetmælkspulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hindbær
  • Flydende sødemiddel
  • 1 tsk. DDV Plante 70 til smøring af formene
  • Evt. 63 g DDV 7% yoghurt
TIP

Dejen kan også hældes i en lille springform og bages som en hel kage. Skal så bage lidt længere (ca. ½ time).

Rør æg og mayonnaise sammen i en skål. Bland mel, skummetmælkspulver og bagepulver sammen, vend det i dejen og rør godt rundt. Vend herefter forsigtigt halvdelen af hindbærrene i dejen (resten bruges til pynt). Smag dejen til med sødemiddel.

Smør formen med fedtstoffet, fordel dejen i 4 muffinsforme og bag dem i en 200° varm ovn i ca. et kvarter.

Lad muffinsene afkøle og server dem eventuelt med en klat yoghurt og pynt med resten af hindbærrene.

Bageopskrift: Inge Kauffeldt
Udgivet i Familie Journal

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*