Gullash

Gullash

50 g porre
50 g gulerod
50 g rød peber
100 g champignoner

1 tsk. DDV plante 70 til stegning
170 g gullaschkød

3 tsk. paprika
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk. pulver)
3 tsk. tomatkoncentrat
1 laurbærblad
Salt og peber

Evt. 75 g kogt ris
30 g DDV yoghurt 7%
Persille

Ordn grønsagerne og skær dem i passende stykker. Varm en gryde op med fedtstoffet og start med at stege kødet, til det lige har taget farve. Tag kødet op, kom alle grønsagerne i gryden og svits et par min.
Drys paprika over og kom kødet tilbage i gryden sammen med bouillon, tomatkoncentrat og laurbærblad. Lad retten simre i ca. 40 min., kødet skal være mørt. Smag til med salt og peber. Server evt. med kogt ris til.

Kom kold yoghurt på retten og drys med hakket persille.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*