Gullasch

Dejlig vintermad, der eventuelt kan serveres med rodfrugtmos.

170 g oksekød uden fedt
1 tsk DDV plante 70 til stegning
50 g hakket løg
75 g strimlet, rød peberfrugt
75 g skivet champignon

2 dl oksebouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
1 tsk mel
1 spsk paprika
2 spsk rødvinseddike
100 g flåede tomater (dåse, uden væden)
25 g DDV yoghurt
salt & peber

hakket persille

Skær kødet i små tern. Smelt fedtstoffet i en gryde og svits kødstykkerne heri. Tag dem op og svits herefter løgene. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de strimlede peberfrugter og de skivede champignoner.

Ryst bouillon og mel sammen til en jævning og kom den i retten. Tilsæt paprika og rødvins-
eddike. Lad retten snurre under låg i en halv time. Kom de flåede tomater i og lad det koge i yderligere 5 minutter. Tilsæt herefter yoghurt, varm igennem og smag til med salt og peber.

Drys retten med hakket persille.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund med kød

Print This Post Print This Post

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*