Gulerodssuppe med frisk ost

  • 150 g ost (frisk ost natural max 20+)
  • 200 g revet gulerod
  • 50 g porrer i tynde ringe
  • 50 g løg i fine tern
  • 2½ dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • salt og peber

Opløs bouillonterningen i vandet. Svits de revne gulerødder i lidt af bouillonen. Tilsæt porrer, løg og resten af bouillonen. Koges i ca 5-6 minutter (til grøntsagerne er møre). Til sidst piskes osten i den varme suppe. Serveres straks.

Kostdagbog

  • 3 ekstra (bouillonterning)
  • 100 g begrænset grøntsag

Opskriften er fra Spis dig slank 3 (side 48)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*