Gulerodskage med smørcreme

Gulerodskage

  • 150 g fintrevet gulerod
  • 40 g DDV skummetmælkspulver
  • 30 g mel
  • 5 g blandede krydderier (kanel, allehånde, kardemomme)
  • 5 g bagepulver
  • ca 1 tsk vanillekorn
  • lidt flydende sødemiddel
Smørcreme:
  • 30 g minarine
  • ca 1/2 tsk vanillekorn
  • lidt citronsaft og revet citronskal
  • flydende sødemiddel
  • 15 g jordbærmarmelade eller hindbærmarmelade

Bland alle ingredienserne til kagen sammen og kom dejen i en form. Bages i en varm ovn ved 180 grader i ca 45-50 minutter. Når kagen er afkølet, deles den over på midten til bunde.

Bland alle ingredienserne til smørcremen sammen og smag den til med flydende sødemiddel.

Smør smørcremen på bundene og kom marmeladen ovenpå cremen. Læg bundene ovenpå hinanden med fyldet i midten.

Ved serveringen skæres kagen i skiver.

Opskriften er fra bogen Spis dig slank mand

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*