Gulerods/appelsinsuppe

  • 200 g gulerødder
  • 100 g løg
  • ½ l hønsebouillon
  • 1-2 laurbærblade
  • ½ spsk rosmarin
  • 5 hvide peberkorn
  • persillestilke
  • ½ dl økologisk skummetmælk
  • ½ spsk maizenamel
  • 1 1/4 dl appelsinjuice (friskpresset)
  • ½ tsk muskatnød
  • salt og peber
  • persille (frisk hakket)

Bind en krydderpose af et papir-tefilter med laurbærblade, rosmarin, peberkorn og persillestilke.

Kog gulerødderne og løgene med denne blanding i ca 30 minutter med 2½ dl bouillon. Fjern krydderposen og purér suppen i en blender eller igennem en sigte, og tilsæt resten af bouillonen. Rør en jævning af skummetmælken og maizena og pisk den i suppen. Den bliver herefter lidt tykkere.

Tilsæt appelsinjuice, muskatnød og salt og peber. Smages til og serveres med klippet persille.

NB! Smager vidunderligt og er nem at lave!

Kilde: Spis dig slank 2

Mine beregninger til kostdagbog:

  • 100 g begrænset grøntsag (løg)
  • 4½ ekstra (½ l hønsebouillon og 1½ tsk maizenamel)
  • 1 frugt (appelsinjuice)

 

 

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*