Grønne ostekarbonader

Grønne ostekarbonader

Karbonaderne kan også laves med kogt hokaido eller jordskokker i stedet for kartofler.

100 g kogte kartofler
75 g reven skæreost (20+)
25 g revet løg
30 g rasp
1 æg
3 spsk blandede, hakkede krydderurter (f.eks. basilikum, purløg og persille)
Salt og peber

rasp

1 tsk DDV plante 70 til stegning

blandet grøn salat
groft brød

Mos kartoflerne og bland dem sammen med reven ost og revet løg. Tilsæt rasp, æg og hakkede krydderurter. Krydr med salt og peber.

Form farsen til små karbonader og vend dem i rasp. Steg dem ved svag varme på en pande i fedtstoffet.

Server karbonaderne lune med en god, blandet salat og groft brød til.

TIPS
Server revne gulerødder med citron på til retten.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund – æg, mælk og ost

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*